Fiat Professional pakettiautot esittelyssä

Fiat Professional -mallistomme sisältää kaikenkokoisia, pituisia ja levyisiä pakettiautoja, jotka täyttävät varmasti vaativimmatkin vaatimukset. Löytyy pienempää Fiorinoa ja Doblòa, sekä suurempaan tarpeeseen Talentoa ja Ducatoa. Lisäksi melkein kaikista löytyy useampaa eri kokoa.

Fiat Fiorino – ketterä kaupunkiajoon

Fiorino on Fiat Professional malliston pienin pakettiauto, mutta kokonsa ansiosta erittäin ketterä, se onkin loistava työauto sellaiselle, jolla on paljon kaupunkiajoa. Fiorinossa on lisäksi muun muassa mäkilähtöavustin, sekä vakionopeudensäädin.

Fiorinosta saat tehtyä loistavasti myös liikkuvan toimiston, koska siihen on mahdollista saada USB-portti, pistorasia tavaratilaan, sekä kääntyvä etumatkustajan istuin, jota voit käyttää esimerkiksi pöytätasona tai apuna pitkien tavaroiden kuljettamisessa.

Fiorinon tavaratilasta pituutta löytyy 1523 mm ja leveyttä 1473 mm, sekä korkeutta 1205 mm.

Fiorinoon voit tutustua lisää tästä

Fiat Doblò – luokkansa paras

Fiat Doblò on Fiat Professional valikoiman toiseksi pienin pakettiauto, josta saa varmasti loistavan työkaverin. Se on kantavuudeltaan, tavaratilan tilavuudeltaan ja tavaratilan pituudeltaan luokkansa paras. Lisäksi se on saatavilla myös automaattivaihteistolla.

Huippunykyaikaiset äänieristysmateriaalit mahdollistavat hiljaiset sisätilat ja parantavat viihtyvyyttä. Tilavan kolmepaikkaisen monitoimi-istuimen alta löytyy suuri säilytyslokero ja taittuvaa keskiselkänojaa voidaan käyttää muun muassa pöytätasona. Sivuistuimen saa myös taitettua, jonka avulla myös pitkien esineiden kuljetus on mahdollista. Bluetoothin avulla voit hallita radiokanavia, viestejä sekä puheluita ilman että sinun tarvitsee irrottaa käsiäsi ohjauspyörästä. Lisäksi Doblòssa on Traficon+ vedonhallintajärjestelmä, joka auttaa ajossa ja liikkeellelähdössä liukkaissa olosuhteissa. Se jarruttaa pyörää, jossa pitoa on vähiten ja siirtää vedon pyörälle, jossa on parhain pito.

Tavaratila on pienemmässä mallissa pituudeltaan 1820 mm ja leveydeltään 1714 mm, sekä korkeudeltaan 1305 mm. Suuremmassa mallissa mitat ovat seuraavanlaiset: pituus 2170 mm, leveys 1714 mm ja korkeus 1305 mm.

Doblòon voit tutustua lisää tästä

Fiat Talento – suunniteltu työntekoon

Fiat Talento on suunniteltu työntekoon. Keskimmäisen istuimen saa kaadettua ja vedettyä esiin pöydän, joten töitä voit tehdä tarvittaessa myös autossa. Kuljettajan mukavuuteen on panostettu ergonomisella istuimella, sekä kosketusnäytöllä toimivalla radio- ja navigointijärjestelmällä.

Talentosta löydät peruutustutkan ja peruutuskameran. Radio- ja navigointijärjestelmä toimii kosketusnäytöllä, sekä ohjauspyörän kytkimillä. Lisäksi Talentossa on muun muassa ABS-jarrujärjestelmä, jossa on EBD jarruvoiman jako ja TSA, joka mukauttaa automaattisesti moottorin tehoa ja pakottaa auton jarruttamaan auton ja perävaunun vakauttamiseksi.

Tavaratilan koko pienimmässä mallissa on seuraavanlainen: korkeus 1387 mm, leveys 1662 mm, pituus 2537 mm, sekä tilavuus 5,3 m3. Tavaratilan korkeus keskikokoisessa mallissa on 1387 mm, leveys 1662 mm, pituus 2937 mm ja tilavuus 5 m3. Tavaratilan korkeus suurimmassa mallissa on 1898 mm, leveys 1662 mm, pituus 2937 mm ja tilavuus 8,6 m3.

Talentoon voit tutustua lisää tästä

Fiat Ducato – suuri tavaratila

Fiat Ducato on loistava työkalu sinulle, joka tarvitset pakettiautoltasi suuren tavaratilan. Ducaton ohjattavuus ja jousitus ovat huippuluokkaa ja jousituksia on saatavilla seitsemän erilaista vaihtoehtoa. Ducato on saatavilla myös automaattivaihteistolla.

Ducatolla peruuttaminen on helppoa, koska se on varustettu automaattisesti päälle kytkeytyvällä peruutuskameralla ja pysäköintiantureilla, jotka varoittavat sinua esteistä katkonaisella äänimerkillä. Lisäksi siinä on kaksiosaiset taustapeilit, joiden ansiosta taakse on panoraamanäkymä.

Ducatosta löydät uusimmat turvallisuusvarusteet, kuten Hill Descent Control, joka sallii ajamisen jopa 50% alamäkeen, ilman että sinun tarvitsee käyttää jarru- tai kaasupoljinta. Sen lisäksi esimerkiksi kaistavahti, liikennemerkkien tunnistus ja vakionopeudensäädin tekevät Ducatolla ajamisesta entistä mukavampaa.

Ducaton tavaratilaan pääsystä on tehty helppoa kahden automaattisesti sisään vedettävän askelman avulla. Molemmat askelmat ovat liukumatonta alumiinia ja kantavat jopa 150 kilogrammaa.

Pienimmän mallin tavaratilan korkeus 1662 mm, leveys 1870 mm, pituus 2670 mm ja tilavuus 8 m3. Toiseksi pienimmän mallin tavaratilan korkeus on 1662 mm, leveys 1870 mm, pituus 3120 mm ja tilavuus 10 m3. Tavaratilan korkeus toiseksi suurimmassa mallissa on 1932 mm, leveys 1870 mm, pituus 3705 mm ja tilavuus 13 m3. Suurimman mallin tavaratilan korkeus on 1932 mm, leveys 1870 mm, pituus 4070 mm ja tilavuus 15 m3.

Voit lukea lisää Ducantosta tästä

Auto yritykselle leasingilla?

Leasing on helppo ja vaivaton vaihtoehto yritykselle, koska siinä autosta koituvat kuukausittaiset kustannukset ovat kiinteät ja leasing onnistuu myös ilman käsirahaa. Meidän leasingautoissamme on uuden auton takuu ja huolehdimme puolestasi mahdollisista korjauksista ja ajoneuvoa koskevista vakuutuksista. Voimme myös ottaa vaihdossa entisen ajoneuvosi.