Fiat Ducato – Eniten myyty hyötyajoneuvo 2020!

Fiat Professional-malliston bestseller Fiat Ducato on kaikkien segmenttien eniten myyty hyötyajoneuvo Euroopassa vuonna 2020. Se on yksi Euroopan suosituimmista hyötyajoneuvoista monipuolisuuden, moottoritehon ja alhaisempien käyttökustannusten vuoksi. Vuonna 2021 Ducato täyttää 40 vuotta ja sen kunniaksi se jatkaa kehitystään. Tästä voimme kiittää asiakkaiden uskollisuutta, Ducato on saanut asiakkailta paljon kiitosta ympäri Euroopan. 

Tämä ei kuitenkaan ole kaikki, mitä Ducato tarjoaa. Ducato on lisäksi matkailuautojen perusajoneuvo kaikkialla Euroopassa ja se tarjoaa täydellistä mielenrauhaa ulkona lomailuun, suojatussa, turvallisessa ja omavaraisessa ympäristössä. Viimeisen vuosikymmenen aikana Euroopassa 500 000 perhettä on valinnut Ducaton monien korivaihtoehtojen, alustan tehokkuuden, tavaratilan, moottoreiden tehokkuuden ja ajomukavuuden ansiosta. 

Ducaton menestys ei ole rajautunut vain Eurooppaan vaan se on ollut jo jonkin aikaa myydyin myös Venäjällä, Latinalaisessa Amerikassa, Lähi-Idässä ja Austraaliassa. Ducatoa myydään tällä hetkellä ”maailmanluokan pakettiautona” yli 80 maassa, mukaan lukien Pohjois-Amerikassa.