Etsimme uutta automyyjää Kokkolaan!

Oletko sinä autoista kiinnostunut, myyntihenkinen, positiivinen ja energinen tyyppi? Jos vastasit kyllä, haluamme sinut meille töihin! Myyntimme kasvaessa etsimme uutta automyyjää Kokkolaan. MB-Mobile on vuonna 2000 perustettu välittävä autokauppa, jonne asiakkaan on helppo tulla asioimaan. Meillä pääset myymään tavallisia autoja tavallisille ihmisille, asiakkaan tarpeet huomioiden. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua, joka jää positiivisesti mieleen pitkäksi aikaa

Mitä pääset työssäsi tekemään?

Kokkolassa pääset työskentelemään huippumerkkien kanssa, koska edustamiamme merkkejä ovat jatkuvasti kasvava Kia, Fiat, Suzuki henkilö- ja Isuzu lava-autot. Täällä sinulle tutuksi tulee myös Kokkolassa toimiva autohuoltomme, joka on myös edustamiemme merkkien merkkihuolto. Uusien autojen lisäksi pääset myymään ja ostamaan hyväkuntoisia ja hyvin varusteltuja vaihtoautoja. Valikoimastamme löytyy aina myös paketti-, avolava, ja Premium-autoja. MB-Mobilella kaikki autot ovat läpinäkyvästi esillä ja asiakkaidemme ulottuvilla molemmissa liikkeissämme Kokkolassa ja Espoossa. Kummassakin palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. 

Mitä me toivomme sinulta?

Automyyjän työ on tulosvastuullista myyntityötä, joka edellyttää asiakaspalvelutaitoja, myyntitaitoa ja positiivista ja energistä elämänasennetta. Me odotamme sinulta tavoitteellisuutta, päätöksentekokykyä ja kiinnostusta myytävään tuotteeseen. Voimassa oleva ajokortti on työssä välttämättömyys. Ruotsin ja Suomen kielen suulliset taidot ovat edellytys.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle alan parhaat työkalut ja mahdollisuudet tehdä tuloksellista autokauppaa kasvuhenkisessä yrityksessä, sekä kannustavan palkkauksen ja välittävän työilmapiirin!

Haluatko osaksi tiimiämme? Hakemuksen voit lähettää meille sähköpostitse 30.4.2021 mennessä.

Lisätietoja: André Snellman tj,
050 363 4054
andre.snellman@mb-mobile.fi