Etsimme automyyjiä pääkaupunkiseudulle!

Oletko sinä autoista kiinnostunut, myyntihenkinen, positiivinen ja energinen tyyppi? Jos vastasit kyllä, haluamme sinut meille automyyjäksi! Myyntimme kasvaessa etsimme uutta automyyjää pääkaupunkiseudulle. MB-Mobile on vuonna 2000 perustettu autokauppa, jonne asiakkaan on helppo tulla asioimaan. Meillä pääset myymään tavallisia autoja tavallisille ihmisille, asiakkaan tarpeet huomioiden. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua, joka jää positiivisesti mieleen pitkäksi aikaa.

Meillä pääset ostamaan ja myymään hyväkuntoisia ja hyvin varusteltuja vaihtoautoja. Valikoimastamme löytyy aina myös paketti-, avolava- ja premium-autoja. MB-Mobilella kaikki autot ovat läpinäkyvästi esillä ja asiakkaidemme ulottuvilla kaikissa liikkeissämme. Kaikissa liikkeissämme palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Automyyjän työ on tulosvastuullista myyntityötä, joka edellyttää asiakaspalvelutaitoja, myyntitaitoa ja positiivista ja energistä elämänasennetta. Me odotamme sinulta tavoitteellisuutta, päätöksentekokykyä ja kiinnostusta myytävään tuotteeseen. Voimassa oleva ajokortti on työssä välttämättömyys.

Me tarjoamme sinulle alan parhaat työkalut ja mahdollisuudet tehdä tuloksellista autokauppaa kasvuhenkisessä yrityksessä, sekä kannustavan palkkauksen ja välittävän työilmapiirin!

MB-Mobile on osa Pörhö-konsernia. Pörhön Autoliike Oy on pohjoissuomalainen 65-vuotias autokaupan perheyhtiö. Olemme kasvava ja kehittyvä autoalan edelläkävijä. Konserni tarjoaa vakaan työpaikan yli 400 autokaupan ammattilaiselle.

Haluatko tulla osaksi tiimiämme? Hakemuksen voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen rekry@porho.fi tai täyttämällä lomakkeen alla.

Hakuaika on päättynyt.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lisätietoja:

André Snellman

050 363 4054

andre.snellman@mb-mobile.fi

Timo Hannuksela

020 762 4010

timo.hannuksela@mb-mobile.fi

Olemme Great Place to Work – sertifioitu työpaikka!