Centers Hockeyn kummipelaajamme Matti Toskala haastattelussa

Haastattelimme Centerin kummipelaajaamme Matti Toskalaa, joka pelaa jääkiekkoa laitahyökkääjänä pelinumerolla viisitoista.

Toskala kertoo päätyneensä pelaamaan jääkiekkoa viitosluokalla siksi, koska se oli kaikista kivoin urheilulaji ja kiinnosti eniten. Sillä tiellä hän on edelleen 25 vuotta myöhemmin. Hän mainitsee suurimmaksi motivaattorikseen sen, että pelaaminen on hauskaa. ”Eihän sitä muuten tekisikään, ellei siitä tykkäisi ja se olisi hauskaa.” Hän toteaa. Vapaa-ajallaan hän käy myös kuntosalilla, sekä pelailee pallopelejä. Erityisesti sulkapalloa ja tennistä.

Joukkue on jääkiekossa parasta

Parasta jääkiekossa hänen mielestään on se, että pääsee toimimaan yhdessä joukkueena. Omiksi vahvuuksiksi pelikentällä Toskala mainitsee nopeuden ja laukauksen, sekä kertoo että haluaisi kehittää luistelutekniikkaansa paremmaksi ja ihailevansa sellaisia pelaajia, joiden luistelu näyttää sujuvalta ja kevyeltä.

Kummipelaajamme lähtee kohti uutta kautta todella odottavaisena. Hän uskoo siitä tulevan hauskaa, koska mukana on tuttuja pelaajia, sekä valmentajia. Toskala kertookin tulevan kauden suurimman tavoitteen olevan nouseminen joukkueen kanssa yhdessä.