Avaamme uuden MB-Mobile toimipisteen Helsingin Herttoniemessä!

MB-Mobile Oy avaa Helsingin Herttoniemessä uuden toimipisteen. Maaliskuussa avattava Helsingin toimipiste Sahaajankatu 23:ssa on MB-Mobilen kolmas vaihtoautoliike Kokkolan ja Espoon lisäksi. Sijainti on erinomainen, koska samalla alueella toimii paljon autokaupan toimijoita ja sinne on asiakkaiden helppo tulla. Uusi Herttoniemen toimipaikka vahvistaa kasvavalla autovalikoimalla MB-Mobilen vaihtoautojen myyntitoimintaa erityisesti Uudenmaan alueella. 

Herttoniemen MB-Mobilesta löytyy monipuolinen ja kattava valikoima vaihtoautoja. Kaikki MB-Mobilen vaihtoautot ovat asiakkaan ulottuvilla ja läpinäkyvästi esillä riippumatta siitä, missä MB-Mobilen liikkeessä asiakas haluaa asioida tai mitä kanavia pitkin hän on yhteydessä. Koko yrityksen vaihtoautovalikoima on myynnissä jokaisessa toimipisteessä. Automyymälämme palvelevat asiakkaita koko Suomen alueelle, sillä meiltä löydät kotiinkuljetus palvelun. Auto toimitetaan vaivattomasti asiakkaille kotiin tai esimerkiksi työpaikalle.  

MB-Mobile on välittävä autokauppa, minne asiakkaan on helppo ja mukava tulla. Palvelu tapahtuu helposti molemmilla kotimaisilla kielillä. MB-Mobilella myydään luotettavia autoja asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. MB-Mobilen tavoite on palvella nopeasti, täsmällisesti ja ystävällisesti auton ostosta kiinnostuneita ylivoimaisella digitaalisella asiakaskokemuksella. Autot löydät www.mbmobile.fi sivuiltamme. 

MB-Mobile on vaihtoautokauppaan keskittynyt yritys, jonka juuret ovat Keski-Pohjanmaalla Kokkolassa. Yritys kuuluu Pörhön Autoliike Oy konserniin, joka on 65-vuotias perheyhtiö.

Kasvavana yrityksenä palkkaamme uutta henkilöstöä ja erityisesti uusia automyyjiä. Tällä hetkellä etsimme mm. uusia automyyjiä pääkaupunkiseudulle. Mukaan MB-Mobile tiimiin voit hakea tästä

Lämpimästi tervetuloa asioimaan MB-Mobile Herttoniemeen!

Lisätietoja:

André Snellman, johtaja, 050 363 4054, andre.snellman@mb-mobile.fi

Timo Hannuksela, toimitusjohtaja, 020 762 4010, timo.hannuksela@mb-mobile.fi