Auton vakuuttaminen – Tärkeää ennakointia vai täysin turhaa?

Auton vakuuttaminen on tärkeää ennakointia vahingon sattumisen varalle. Äkillisen vahingon aiheuttamia ylimääräisiä kustannuksia on vaikea arvioida etukäteen, jonka vuoksi kattavan autovakuutuksen valitseminen tuo turvallisuuden ja rauhallisuuden tunnetta. Kaikille ajoneuvon omistajille pakollinen liikennevakuutus kattaa kaikki henkilövahingot, mutta vain syyttömän osapuolen omaisuusvahinkoja.

Kaskovakuutus

Sen lisäksi on olemassa myös vapaaehtoinen kaskovakuutus, joka korvaa vahinkoja laajemmin, myös silloin kun onnettomuuden aiheuttajana olet sinä itse. Kaskovakuutus muodostuu useista erilaisista vakuutuksista, jotka korvaavat erilaisia vahinkoja. Sen voi valita erikokoisina kokonaisuuksina pienemmästä suurempaan kaskoon oman tarpeen mukaan. Myös omavastuuseen ja sen laajuuteen voi itse vaikuttaa. Vakuutusta miettiessä on tärkeää huomioida auton arvo, ikä ja oma riskinsietokyky.

Kaskosta on apua liikenteessä kolarin sattuessa, mutta se korvaa myös esimerkiksi parkkipaikalla tapahtuneita kolhuja, ilkivallan tai varkauden aiheuttamia tuhoja, sekä eläin- ja lasivahinkoja. Riippuen kaskon laajuudesta, siitä voi olla apua myös monessa muussa tilanteessa, mitä ei välttämättä tule heti huomioitua. Erilaisiin vaihtoehtoihin kannattaakin perehtyä tarkasti vakuutusta valittaessa.

Vakuutusetu Fenniasta

Ostaessasi uuden tai käytetyn auton meiltä MB-Mobilelta, sinun kannattaa hyödyntää erinomainen vakuutusetumme Fenniaan. Voit valita Laajan Fenniakaskon 260€ tai Premiumkaskon 350€ ensimmäiseksi vuodeksi. Etu on voimassa 31.8 asti.

Kolarikorjaukset

Tiedämme että yllättävät vahingot eivät ole mukavia, eikä kukaan tahtoisi niiden tapahtuvan. MB-Mobile huolto hoitaa kolarikorjaukset kaikkiin automerkkeihin. Teemme myös yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Hoidamme muun muassa korikorjaukset ja tarkastukset, sekä muoviosien ja tuulilasien vaihdot. Vahingon sattuessa sinun tarvitsee tehdä autostasi vain vahinkoilmoitus, ottaa yhteyttä meihin ja me hoidamme loput puolestasi.