Auton myynti autoliikkeelle – Näillä ohjeilla onnistut

Käytetyistä autoista maksetaan nyt enemmän kuin esimerkiksi viime vuonna ja hintojen nousun vuoksi auton myyntiä autoliikkeelle harkitaan nyt myös paljon enemmän kuin aikaisemmin. Tässä blogitekstissä kerromme sinulle miten voit myydä auton autoliikkeelle ja mitä sinun tulee huomioida myyntiprosessin aikana. Auton myynti autoliikkeelle on nopeaa ja vaivatonta!

1. Pyydä tarjous autostasi

Kun olet tehnyt valinnan autosi myymisestä autoliikkeelle, voit pyytää tarjouksen omasta autostasi helposti netistä löytyvällä lomakkeella, soittamalla, WhatsAppilla tai tulla käymään liikkeessämme Espoossa (Koskelontie 15) tai Kokkolassa (Heinolankaari 1). Kun tulet käymään liikkeessämme, saat autostasi tarjouksen välittömästi. Pelkkä tarjouspyynnön pyytäminen ei sido sinua mihinkään ja voit halutessasi myös hylätä tarjouksen.

Tarjouksen pyytäminen vie sinulta korkeintaan muutaman minuutin, mutta se ei vielä sido sinua mihinkään.

auton myynti autoliikkeelle

2. Kuvaile autoasi mahdollisimman tarkasti

Mitä tarkemman kuvauksen autostasi annat, sitä helpommin voimme laatia autostasi tarjouksen. Tarjouksen laadintaa varten tarvitsemme tietenkin sinun yhteystietosi, mutta myös myytävän auton rekisterinumeron, merkin, mallin, vuosimallin ja ajokilometrit. Suosittelemme myös kertomaan miten autoa on huollettu, minkä kuntoiset renkaat autosta löytyy ja minkä kuntoinen auto sinun mielestäsi on. Jos sinulta löytyy autosta valokuvat, voit lähettää myös ne meille jo valmiiksi. Kuten sanotaan, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Tarjousta varten tarvitsemme autostasi mahdollisimman tarkan kuvauksen, jotta myös tarjous on mahdollisimman lähellä autosi todellista arvoa.

miten voin myydä autoni autoliikkeelle?

3. Tarjouksen vastaanottaminen

Kun olemme vastaanottaneet tarjouspyyntösi otamme sinuun yhteyttä viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa tarjouspyynnön lähettämisestä valmiin tarjouksen kanssa joko sähköpostitse tai soittamalla, riippuen siitä kumpi on sinulle mieluisampi vaihtoehto. Automyyjämme saattavat myös kysyä autosta lisätietoja tarjouksen laadintaa varten, jos kokevat sen tarpeelliseksi. Kun olet saanut autostasi tarjouksen, voit tehdä lopullisen myyntipäätöksen rauhassa ja ilmoittaa siitä meille. Tämän jälkeen laadimme autostasi ostosopimuksen ja maksamme rahat tilillesi!

Me MB-Mobilella ostamme jatkuvasti alle 10 vuotta vanhoja ja alle 150 000 kilometriä ajettuja autoja käteisellä.

Lue myös: