Rahoitus yritysajoneuvoille

Yrityksille

Tarjoamme yrityksille kolme rahoitusvaihtoehtoa: Huoltoleasing, rahoitusleasing ja osamaksu. Huoltoleasingin yhteydessä ajoneuvo vuokrataan pidemmäksi ajaksi, esimerkiksi kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Rahoitusleasing voi olla sopiva ratkaisu yrityksille, jotka tavoittelevat ajoneuvon omistajan etuja yhdistettynä maksamiseen vuokrasopimuksen muodossa. Rahoitusleasingiin verrattuna huoltoleasing on joustavampi leasingin muoto.

Katso video rahoitusvaihtoehtojen sisällöistä ja eroista tästä:


Yksityishenkilöt

Yksityishenkilöiden auton ostoon liittyviin rahoituskysymyksiin löytyy näppärästi vastaus, kun vakuutena käytetään autoa. Voit maksaa autosi kohtuullisissa kuukausierissä, joihin voidaan sisällyttää myös vakuutus. MB-Mobile tekee yhteistyötä tunnettujen ja luotettavien rahoituslaitosten, kuten OP Pohjolan, Santander Consumer Financen ja Nordean, kanssa. Palvelu on tarjolla sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Rahoitusyhtiön normaaleihin ehtoihin kuuluu, että hakija on vähintään 21-vuotias, hänellä ei ole luottohäiriömerkintöjä ja hänellä on säännölliset tulot. Normaali maksuaika on 5 vuotta. Auton ikä vaikuttaa maksuaikaan ja käsirahan suuruuteen. Rahoitus edellyttää myönteistä luottopäätöstä, jonka saat suoraan, kun asioit meillä.

Kaskovapaa osamaksu

Käytetty auto osamaksulla, ilman kaskovakuutusta – Kysy lisää myyjiltämme.


Ota yhteyttä

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön täyttämällä tämän lomakkeen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.