Peugeot

Peugeot myynti on juuri käynnistetty MB-Mobilella Kokkolassa. Tervetuloa tutustumaan autovalikoimaamme!

Peugeot-mallisto

Kattavaan Peugeot-mallistoon kuuluu tänä päivänä upeita henkilö- ja käytännöllisiä pakettiautoja.

Henkilöautoista suosituimpia ovat pienin Peugeot 208 ja täyssähköinen Peugeot e-208, sekä katumaasturimallit Peugeot 5008 ja Peugeot 3008. Näyttävä uutuus on myös Peugeot 408, joka on herättänyt myös median huomion vuonna 2023. Näiden upeiden mallien lisäksi Peugeot-mallistossa on tarjolla myös paljon muita upeita vaihtoehtoja!

Hyötyajoneuvojen valikoima on Peugeotilla erinomainen, kun valikoimaan kuuluu niin pieniä, keskisuuria kuin suuriakin pakettiautoja. Peugeot-pakettiautoista suurin Peugeot Boxer ja toiseksi suurin Peugeot Expert ovat erittäin suosittuja valintoja yrityskäyttöön.

Valikoimaan kuuluvat myös täyssähköinen Peugeot e-Traveller tila-auto ja täyssähköinen Peugeot e-Rifter perheauto, joka on saatavilla myös 7-paikkaisena. Molemmat näistä ovat hyviä vaihtoehtoja myös henkilökuljetusyrityksille.

Lisätietoja Peugeot-malleista

Mallikohtaiset esittelyt, esitteet, hinnastot ja valokuvat kaikista Peugeot-malleista löydät maahantuojan nettisivuilta osoitteesta www.peugeot.fi. Myös asiantuntevat Peugeot-automyyjämme auttavat sinua sinulle sopivan mallin valitsemisessa mielellään.

Peugeot MB-Mobilella

Meiltä löydät Peugeot-myynnin lisäksi myös asiantuntevan Peugeot huollon Kokkolassa. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme tai tuomaan jo olemassa oleva Peugeot-autosi huoltoomme! Uuden Peugeot-auton hankinta on mahdollista kauttamme myös Helsingin ja Espoon toimipisteissä.

Ota yhteyttä

Varaa koeajo, pyydä tarjous tai kysy meiltä mieltä askarruttava kysymys chatissa, soittamalla tai alla olevan lomakkeen kautta.

Ota yhteyttä

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön täyttämällä tämän lomakkeen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Blogista


Automyyjät Kokkola