Jeep

Legendaarinen Jeep on monelle se ainoa oikea maastoauto. Jeep-mallistossamme on sekä katumaastureita urbaaniin matkantekoon että autoja, joilla mennä metsään ihan tarkoituksella. Tervetuloa Kokkolan MB-Mobileen tutustumaan Jeep-mallistoomme! Meiltä myös Jeep -merkkihuolto.

Viralliset sivut löydät osoitteesta: www.jeep.fi

Jeep Cherokee

Uusi Cherokee on ainutlaatuinen ja muodikas lisäys Jeep-mallistoon. Se tarjoaa premium-luokan sisätilat, loistavat ajo- ja käsittelyominaisuudet, nelivedon ja eksklusiivista teknologiaa. Lyhyesti sanottuna matkustusmukavuutta.

JEEP CHEROKEE -MALLISTON HINNAT ALK. 50 073 €

Ota yhteyttä


Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee on palkittu useammalla palkinnolla kuin yksikään toinen maastoauto. Sen varma ja elegantti muotoilu viestii voimasta, ja ylelliset sisätilat tarjoavat verratonta matkustusmukavuutta kuinka pitkille matkoille tahansa. Sanomattakin on selvää, että Grand Cherokee -malliston moottorivalikoima on kattava.

JEEP GRAND CHEROKEE -MALLISTON HINNAT ALK. 70 593 €

Ota yhteyttä

Jeep Renegade

Jeep Renegade on ehkä kyvykkäin SUV ikinä. Vahvasti Jeep-traditiosta ammentava Renegade näyttää ja tuntuu aidolta Jeepiltä. Renegade Trailhawk -mallin maasto-ominaisuudet ovat sitä luokkaa, että tietä ei tarvita.

JEEP RENEGADE -MALLISTON HINNAT ALK. 25 847 €

Ota yhteyttä


Voit myös selata myymälässämme olevia autoja:
Etsi autoja myymälästämme

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä niin lähetämme sinulle tarjouksen.

Vaihe 1. Täytä yhteystietosi


Vaihe 2. Rastita jos sinulla on vaihtoauto


Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jeep Compass

JEEP COMPASS VALITSE OMA SUUNTASI

INNOVATIIVISTA ELEGANSSIA

Perinteet kohtaavat kehityksen täysin uudessa Jeep® Compass -mallissa, uudistaen tyypillisimmät ominaisuudet jotka tekevät Jeep®-brändistä niin legendaarisen. Eleganttinen aerodynaaminen profiili, huolellisesti harkitut yksityiskohdat, kromiset koristelut ikkunoiden ympärillä sekä seitsemänreikäinen eturistikko kruunattuna hypnoottisilla led-ajovaloilla.

HOUKUTTELEVA ULKOMUOTO

Täysin uuden Jeep® Compass ulkomuodon suunnittelu on ilmaisevaa ja tunteikasta, jotka yhdistettynä ottavat rohkean uuden askeleen Jeep® -brändin designissa. Legendaarinen seitsemänosainen eturistikko, kaikista kuuluisin Jeep® symboli, on uudelleenmuotoiltu antamaan tuoreen ja innovatiivisen persoonallisuuden kompaktille maasturille. Kromikoristelu ikkunoiden ympärillä antaa Jeep® Compass -uutuudelle tyylikkään ja sivistyneen ilmeen, jota sopivasti tasapainottaa sen hieman aggressiivinen ja välittömästi tunnistettava ulkomuoto.

SISÄTILOJEN MUKAVUUS

Täysin uuden Jeep® Compass -auton sisustus on suunniteltu ja muotoiltu sinun mukavuutesi varmistamiseksi. Astu eleganssiin ja sivistyneeseen tulevaisuuteen laadukkaiden materiaalien ja ikonisten Jeep® elementtien kautta. Unohda perinteinen maastoauton ajokokemus ja toivota tervetulleeksi uudenlainen, jota on rikastettu laajalla valikoimalla nahkaisia istuinvärivaihtoehtoja, täysin uudenlaisia innovaatioita, ja paljon muuta. Vain koeajamalla voit tuntea, miten upea Jeep® Compass on!

Hinta alkaen
33190 €

Automyyjät