Fiat

Fiat-mallisto

Sympaattinen, italialainen Fiat on saatavilla tällä hetkellä Fiat 500 hybridinä, Fiat 500C Capriolet-mallina, sekä Fiat 500e täyssähköautona. Fiat 500e oli Italian ja Saksan myydyin sähköauto vuonna 2022 ensimmäisen puolen vuoden aikana ja samaan aikaan Euroopan 3. myydyin sähköauto. Fiat 500e -malli on myös voittanut yli 30 kansainvälisesti arvostettua palkintoa. Ikonisella Fiat 500-mallilla on juuret yli 65 vuoden taakse, sillä mallin valmistus on aloitettu jo vuonna 1957.

Lisätietoja Fiat-malleista

Mallikohtaiset esittelyt, esitteet, hinnastot ja valokuvat kaikista Fiat 500-malleista löydät maahantuojan nettisivuilta osoitteesta www.fiat.fi. Myös asiantuntevat Fiat-automyyjämme auttavat sinua sinulle sopivan mallin valitsemisessa mielellään.

Fiat MB-Mobilella

Meiltä löydät ikonisten Fiat 500-autojen lisäksi myös Fiat-pakettiautot yrityksille ja yksityisille, sekä asiantuntevan Fiat-merkkihuollon Kokkolassa. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme tai tuomaan jo olemassa oleva Fiat-autosi huoltoomme! Uuden Fiat-auton hankinta on mahdollista kauttamme myös Helsingin toimipisteessä.

Ota yhteyttä

Varaa koeajo, pyydä tarjous tai kysy meiltä mieltä askarruttava kysymys chatissa, soittamalla tai alla olevan lomakkeen kautta.

Ota yhteyttä

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön täyttämällä tämän lomakkeen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Blogista


Automyyjät Kokkola