Automyyjä Kokkolaan

MB-Mobile on vuonna 2000 perustettu autoliike, joka on erikoistunut hyväkuntoisten ja hyvin varusteltujen henkilö- ja pakettiautojen myyntiin. MB-Mobilen pitkä kokemus autojen maahantuonnista, myynnistä ja huoltopalveluista tarjoaa asiakkaalle luotettavuutta ja asiantuntemusta. MB-Mobilen edustamia merkkejä Kokkolassa ovat Kia, Fiat, Suzuki henkilö- ja Isuzu lava-autot. MB-Mobilen toinen toimipiste sijaitsee Espoossa.

Kaikki automme ovat asiakkaan ulottuvilla ja läpinäkyvästi esillä riippumatta siitä, missä liikkeessä haluaa asioida tai mitä kanavaa pitkin ottaa meihin yhteyttä. Kummatkin myymälät palvelevat asiakkaitamme koko maassa. Tarpeen mukaan auto toimitetaan asiakkaalle myös koti-ovelle tai vaikkapa työpaikalle. Tahdomme olla välittävä autokauppa, jonne asiakkaan on mukava ja helppo tulla asioimaan. Myymme tavallisia autoja tavallisille ihmisille ottaen huomioon asiakkaan tarpeet. Valikoimastamme löytyy aina myös paketti-, avolava- ja premium-tason autoja.

Myynnimme kasvaessa kaipaamme tiimiimme Kokkolaan automyyjää. 

Automyyjä Kokkola

Automyyjä tekee tulosvastuullista myyntityötä, joka edellyttää asiakaspalvelutaitoja, myyntitaitoa ja positiivista ja energistä elämänasennetta. Odotamme sinulta tavoitteellisuutta ja päätöksentekokykyä. 

Tarjoamme alan parhaat työkalut ja mahdollisuudet tehdä tuloksekasta autokauppaa. Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja välittävän työilmapiirin.

Voimassa oleva ajokortti on työssä välttämättömyys. Ruotsin ja suomen kielien suulliset taidot ovat edellytys. Laita meille hakemus tulemaan sähköpostitse.

Lisätietoja:
André Snellman tj
0503634054
andre.snellman@mb-mobile.fi

www.mbmobile.fi