Monimerkkihuolto Kokkola

MB-Mobile huolto tarjoaa erinomaista autohuoltoa Kokkolassa. Ensisijainen tavoitteemme on varmistaa jokaisen asiakkaan tyytyväisyys tarjoamalla laadukasta ja luotettavaa palvelua niin automyynnissä kuin huoltotöissäkin. MB-Mobilen monimerkkihuolto tarjoaa luotettavaa autohuoltoa Kokkolassa automerkistä ja vuosimallista riippumatta. 

Kun varaat huollon Kokkolassa, saat huollosta aika- ja kustannusarvion etukäteen ja mahdollisuuden varata myös sijaisauton käyttösi. Otamme sinuun yhteyttä, jos autossasi ilmenee sellaisia huolto- tai korjaustoimenpiteitä mistä ei ole ennalta sovittu. Ystävälliset huoltoneuvojamme ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa autosi huoltoon liittyvissä kysymyksissä ja ajanvarauksessa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Määräaikaishuollot ja vuosihuollot

MB-Mobilen autohuolto Kokkolassa tarjoaa luotettavan määräaikaishuollon autollesi. Autosi tarvitsee säännöllisen huollon, jotta se pysyy turvallisena ja kunnossa. Määräaikaishuoltoväli riippuu auton merkki- ja mallikohtaisesta huolto-ohjelmasta. Yleisesti suosittelemme autolle huoltoa 15 000–20 000 kilometrin välein tai kerran vuodessa riippuen siitä kumpi tulee täyteen ensimmäisenä. Määräaikaishuollot ja vuosihuollot sisältävät moottoriöljyn ja suodattimien vaihdot, sekä mahdolliset muut autosi huolto-ohjelman vaatimat kilometrikohtaiset huollot. 

Huolto- ja korjauspalvelut

Kun huomaat, että autosi alkaa pitämään poikkeuksellista ääntä tai käyttäytymään erikoisella tavalla, autohuoltomme Kokkolassa voi auttaa. käytössämme on uusimmat diagnosointi ja vikakoodinlukulaitteet, joiden avulla asentajamme voivat selvittää kaikkien yleisimpien merkkien ja mallien viat.

Tarjoamme sinulle apua autosi kuluvien osien huolto- ja korjaustoimenpiteissä Kokkolassa mukaan lukien mm. auton jarruhuollot, polttimoiden vaihdot, iskunvaimentimien ja jousituksen korjaus. Lisäksi meiltä löydät myös mm. rengaspalvelut Kokkolassa.

Katsastuspalvelu

MB-Mobilen autohuolto tarjoaa myös katsastustarkistuksen ja katsastuspalvelun henkilö-, paketti- ja matkailuautoille.

Varaa huolto

Muut autohuolto palvelut


Huolto ja varaosat


Petri Asujamaa

Asentaja

Joonas Mikkola

Asentaja

Arttu Tikkakoski

Asentaja