Arvot

Mitä välittävä autokauppa tarkoittaa ja mistä arvoista se on rakennettu? Välittäminen tarkoittaa useista osa-alueista rakennettua kokonaisuutta. Se koostuu vastuusta, rehellisyydestä, kunnioittamisesta ja sitoutumisesta. Jos välittää, niin vähempi ei riitä. Tämän takia autotalo MB-Mobilen kasvutarina jatkuu.

Vastuullisuus

Me kannamme vastuumme, ja olemme valmiita auttamaan sekä ennen kaupan tekoa, mutta myös kaupan teon jälkeen. Asiakas voi tuntea olonsa turvalliseksi ostaessaan meiltä tai huollattaessa meillä uuden tai käytetyn auton. Pyrimme tosissamme luomaan hyviä asiakaskokemuksia, jotka jäävät mieleen positiivisesti pitkäksi aikaa.

Kunnioittaminen

Tiedämme, että auton ostaminen on yleensä suuri ja tärkeä ostos, eikä uuden auton valinta ole helppo tehtävä. Me kunnioitamme asiakastamme ja tahdomme vastata asiakkaiden erilaisiin, jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Kuuntelemme asiakasta ja tarjoamme hänelle hänen tarpeitaan ja toiveitaan vastaavia automerkkejä ja -malleja.

Rehellisyys

Olemme aina avoimia ja rehellisiä. Tämän ansiosta asiakkaana sinun on helpompi tietää, mitä voit odottaa autokaupoilta meidän kanssamme. Kun ostat vaihtoauton meiltä, voit luottaa siihen, että se on tarkastettu huolellisesti.

Sitoutuminen

Olemme sitoutuneita parantamaan asiakaskokemusta jatkuvasti ja pyrimme jokaisella tapaamisella tarjoamaan asiakkaalle hieman enemmän kuin asiakas osaa meiltä odottaa. Meidän tavoitteemme on kehittyä jatkuvasti.