Älä sido pääomaa pakettiautoihin – Pakettiauto- ja hyötyajoneuvo leasingpalvelut yrityksille

Me tarjoamme monia eri leasing- ja rahoitus-vaihtoehtoja, tässä kirjoituksessa käsitellään suosituinta leasing-vaihtoehtoa eli rahoitusleasingiä.

Hyötyajoneuvo -leasing joustavilla ehdoilla – Rahoitusleasing

Rahoitusleasing tarkoittaa käytännössä sitä että hyötyajoneuvon ostaa rahoitusyhtiö ja haltijana toimii yritys, yritykselle hyötyajoneuvon hinta on kiinteä summa kuukaudessa eikä iso summa taselaskelmassa. MB-Mobile tarjoaa erittäin joustavan leasing-palvelun, voidaan ottaa vaihdossa käytetty pakettiautom, hyötyajoneuvo, käsirahaa tai leasing voidaan tehdä ilman käsirahaa.

 

Pakettiauto pääomaksi? – Esimerkkitapaus

Muutamme autokantasi rahaksi.

Yritys kasvaa ja tarvitsee tuotannon kehitykseen pääomaa, yrityksellä on muutama pakettiauto omistuksessaan ja pääomaa on näissä kiinni noin 200000€. Yritys voisi mennä pankkiin hakemaan rahaa ja rasittaa taselaskelmaa vielä enemmän, toinen vaihtoehto on kuitenkin houkuttelevampi monesta näkökulmasta. Yritys voisi myydä omistamansa pakettiautot, saada sillä tavalla pääomaa kasvua varten ja käyttää pelkästään leasing-autoja jotka eivät rasita tasetta ollenkaan.

 

Kattava valikoima pakettiautoja

Meillä on kattava valikoima erikokoisia hyötyajoneuvoja, alla muutamia fiat professional vaihtoehtoa:

 

Tarjoamamme Fiat Professional -pakettiautojen koot sekä Isuzu D-Max

Fiat Fiorino 2,5 m3
Fiat Doblo 3,4 – 4,2 m3
Fiat Talento 5,2 -8,6 m3
Fiat Ducato 8 – 17 m3

 

Isuzu D-Max -LAVAAUTO
Fiat fullback -LAVAAUTO

 

Katso myynnissä olevat pakettiautot tästä

Haluatko mieluummin kattavamman leasing-palvelun?

Huoltoleasing kattaa myös pakettiauton huollot ja rahoitusyhtiö vastaa myös hyötyajoneuvon loppuhinnasta, tämä tarkoittaa vielä vähemmän huolia. Luonnollisesti huoltoleasingin leasing hinta on kalliimpi vaihtoehto, tätä vaihtoehtoa käytpalvelua käytetään usein kun ei ole mahdollista.

 

Katso Fiat Professional valikoima tästä

Tervetuloa autokaupoille

Terveisin
André Snellman
TJ

mb-mobile leasing