Suzuki

Suzuki tunnetaan nelivetoautojen valmistajana, ja kaikissa Suzuki-malleissa onkin neliveto vakiona. Nelivedon ansiosta kaarreajo on vakaata huonoissakin olosuhteissa eikä jäisenkään mäen nouseminen tuota ongelmia. Tervetuloa Kokkolan MB-Mobileen tutustumaan Suzuki-mallistoomme! Meiltä myös Suzuki -merkkihuolto.

Viralliset sivut löydät osoitteesta: www.suzuki.fi


Voit myös selata myymälässämme olevia autoja:
Etsi autoja myymälästämme

Suzuki Vitara

Suzuki Vitara on täydellisesti varusteltu nelivetomaasturi, jolla voit ajaa minne mieli tekee kelistä ja tieolosuhteista riippumatta. Sen AllGrip-nelivetojärjestelmä mukautuu kuljettajan ja olosuhteiden vaatimuksiin automaattisesti ja huomaamattomasti. Suzuki Vitaran varustelu on huippuluokkaa, vakiovarusteina on mm. automaatti-ilmastointi, peruutuskamera ja mukautuva vakionopeudensäädin.

Hinta alkaen
23 389 €

Suzuki SX4 S-CROSS

Uusi Suzuki SX4 S-Cross on koko perheen nelivetoinen crossover, jolla kaupunki- ja maantieajo sekä mökkitaipaleen taittaminen ovat yhtä suuri nautinto kesät talvet. Suzuki SX4 S-Cross tarjoaa hyvät tilat viidelle aikuiselle, runsaasti tilaa matkatavaroille ja luokassaan erinomaisen varustelutason.

Hinta alkaen
24 990 €

Suzuki Jimny

Suzuki Jimny on parhaimmillaan vaikeissa olosuhteissa. Lumisade, mutainen tie tai kuoppainen maasto eivät ole esteitä matkanteolle, vaan syy lähteä liikkeelle. Drive Action 4X4 -nelivedon ansiosta voit ajaa sinne minne haluat, kesällä ja tavella, satoi tai paistoi. Neliveto, korkea maavara, vahva rakenne sekä suuret lähestymis- ja jättökulmat tekevät Suzuki Jimnystä todellisen maasturin.

Hinta alkaen
23 590 €

Suzuki Swift 4X4

Suzuki Swift 4×4 on kompakti ja tyylikäs, pienipäästöinen perheauto. Nelivetoinen Suzuki Swift 4×4 on kuin tehty Suomen vaihteleviin keliolosuhteisiin. Viskokytkimellä toteutettu neliveto kytkeytyy automaattisesti päälle, kun etu- ja taka-akseleiden välillä on pyörintänopeuseroa. Järjestelmä vähentää polttoaineenkulutusta, sillä Swift on nelivetoinen vain tarvittaessa.

Hinta alkaen
16 990 €

Automyyjät