KIA

Kia on tullut tunnetuksi erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Kilpailukykyiset hinnat, hyvä jälleenmyyntiarvo ja edulliset käyttökustannukset tekevät Kiasta järkevän valinnan. Tunnepuolella mieltä hivelee inspiroiva muotoilu läpi malliston. Kian luotettavuudesta kertoo sen ainutlaatuinen 7 vuoden takuu. Kia si­joit­tu­ikin en­simmäisel­le si­jal­le Auto Bild -leh­den (nu­me­ro 50/52) laa­tu­tut­ki­muk­ses­sa, joka ar­vioi asia­kas­tyy­tyväisyyttä, luo­tet­ta­vuut­ta ja pitkän ai­kavälin laa­tua 20 Sak­san myy­dyimmän au­to­mer­kin osal­ta. Tervetuloa Kokkolan MB-Mobileen tutustumaan Kia-mallistoomme! Meiltä myös Kia -merkkihuolto.

Viralliset sivut löydät osoitteesta: www.kia.com/fi

Voit myös selata myymälässämme olevia autoja:
Etsi KIA-autoja myymälästämme

Kia Picanto

Ikuisesti nuori. Loputtoman hauska.

Nuorekas, hauska ja tyylikäs. Täysin uusi Picanto pursuaa energiaa, eikä siinä kaikki: Se on myös täynnä mukavuustoimintoja, älykkäitä liitettävyysominaisuuksia ja kehittynyttä turvallisuusteknologiaa. Tässä autossa nuorekas henki ja kuljettajaystävällisyys ovat täydellisessä
sopusoinnussa.

Hinta alkaen
13 490 €

Kia Rio

Asiakasetu 2 200 €

On vaikeaa olla vaikuttumatta täysin uudesta Kia Riosta. Se on kompakti auto, johon mahtuu kaikki tarvitsemasi – ja paljon muuta. Rio erottuu joukosta linjakkaalla ja dynaamisella muotoilullaan. Mukavuustoiminnot, lisävarusteet ja uusin tekniikka tekevät ajomatkoista silkkaa nautintoa. Lisäksi kehittyneet turvallisuusominaisuudet antavat mielenrauhaa.
* Kuvan auto lisävarustein

Hinta alkaen
13 990 €

Kia Cee’d

Kyllä, se on totta! Kia cee’dillä on vain yksi asia mielessään. Koukuttaa sinut dynaamisilla linjoillaan. Eikä siinä vielä kaikki. Cee’din mittasuhteet ovat ihanteelliset ulkopuolelta mutta sisäpuolen mukavuustaso on aivan omaa luokkaansa. Viimeisimmän teknologian kruunaavat taloudellisemmat suorituskykyiset moottorit. Juuri näiden syiden takia et voi saada tarpeeksesi cee’distä, kun olet kerran päässyt ohjauspyörän taakse. Cee’d palkitsee sinut huippuluokan Kia-elämyksellä yhä uudestaan ja uudestaan. Haluatko vielä lisää? Jos haluat enemmän tilaa ja käytännöllisiä ideoita mielenkiinnon ylläpitämiseksi, valitse tyylikäs Sportswagon.

Hinta alkaen
19 874 €

Kia Niro

Vastuullisuus ei ole koskaan näyttänyt näin hauskalta – tai ollut yhtä innostavaa. Uusi Kia Niro on mullistava hybridi, ja se todistaa, että voit todellakin saada kaiken. Ympäristöä säästävä, polttoainetehokas hybridi ja tyylikäs, tekniikkaa ja muunneltavuutta tarjoava crossover. Auto on erinomainen valinta niille, jotka haluavat huolehtia ympäristöstä – ja nauttia ajamisesta. Kaupunkiajo tarkoittaa tavallisesti ruuhkaista stop-and-go-liikennettä. Hybridi toimii tällaisessa ympäristössä erinomaisesti jarrutuksessa tallennettavan energian ja polttoaineettoman ja päästöttömän käynnistyksen ansiosta. Auto on tyylikäs, mukava ja hiljainen, ja se tarjoaa kuljettajalle mielenrauhaa kiireisessä kaupunkiajossa.

Hinta alkaen
27 570 €

Kia Sportage

Uudella Kia Sportagella teet vaikutuksen sanomatta sanaakaan. Ulkopuolen omaleimaiseen muotoiluun kuuluu kunnioitusta herättävä sivuprofiili ja rohkea etu- ja takaosan muotoilu. Kian tunnusomaisella säleiköllä varustettu veistosmainen konepelti antaa Sportagelle selkeän urheilullisen ulkomuodon. Ulkonäön viimeistelevät kaartuvat takavalot lisäävät virtaviivaisuutta. Turvallisuutesi takaa korirakenne, jota on vahvistettu entisestään käyttämällä suurlujuusterästä. Samaan aikaan sinua ja matkustajiasi suojaa kuusi turvatyynyä, jotka laukeavat törmäystilanteessa. Aktiivista turvallisuutta edustavat useat järjestelmät, jotka auttavat pitämään ajoneuvon hallinnassa.

Hinta alkaen
26 990 €

Kia Optima

Innovaatiota kaikissa muodoissaan.

Persoonallista muotoilua. Innovatiivista teknologiaa. Runsaasti mukavuutta. Täysin uuteen Kia Optima -mallistoon kuuluu upeita autoja, jotka on suunniteltu viemään sinut määränpäähäsi. Yrityskäyttöön. Perheautoksi. Hauskanpitoon. Valitsetpa minkä mallin tahansa, hienostuneen sedanin, tilavan Sportswagonin tai ympäristöystävällisen ladattavan hybridin, Optiman tinkimätön laadukkuus, omaperäinen tyyli ja vaikuttava mukavuus tekevät jokaisesta ajomatkastasi innostavan.

Hinta alkaen
29 618 €

Kia Sorento

Uusi Kia Sorento aloittaa jännittävän uuden aikakauden katumaastureiden segmentissä. Valitsitpa sitten tyylikkään 5-paikkaisen tai erittäin tilavan 7-paikkaisen version, auto tulee palkitsemaan sinut joka käänteessä. Se on meidän vastauksemme niille, jotka vaativat jotakin tavallista parempaa. Sorenton upea muotoilu, huippuluokan tekniikka ja ehdoton sitoutuminen laadukkuuteen tähtäävät kaikki samaan päämäärään: haluamme tehdä jokaisesta matkasta mahdollisimman antoisan. Uusi Kia Sorento tarjoaa kaikki työkalut miellyttävään ajoon: se on ketterä ja tehokas. Sorenton dieselmoottori tuottaa nautittavaa vääntöä sekä pienillä että keskitason kierroksilla, ja toiminta on pehmeää ja hiljaista. Samalla polttoaineen kulutus on pieni tarkan vaihteiston ja aerodynaamisen muotoilun ansiosta – auton ilmanvastuskerroin on vain 0,33.

Hinta alkaen
44 900 €

Automyyjät