Jeep

Legendaarinen Jeep on monelle se ainoa oikea maastoauto. Jeep-mallistossamme on sekä katumaastureita urbaaniin matkantekoon että autoja, joilla mennä metsään ihan tarkoituksella. Tervetuloa Kokkolan MB-Mobileen tutustumaan Jeep-mallistoomme! Meiltä myös Jeep -merkkihuolto.

Viralliset sivut löydät osoitteesta: www.jeep.fi

Jeep Cherokee

Uusi Cherokee on ainutlaatuinen ja muodikas lisäys Jeep-mallistoon. Se tarjoaa premium-luokan sisätilat, loistavat ajo- ja käsittelyominaisuudet, nelivedon ja eksklusiivista teknologiaa. Lyhyesti sanottuna matkustusmukavuutta.

JEEP CHEROKEE -MALLISTON HINNAT ALK. 50 073 €

Ota yhteyttä


Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee on palkittu useammalla palkinnolla kuin yksikään toinen maastoauto. Sen varma ja elegantti muotoilu viestii voimasta, ja ylelliset sisätilat tarjoavat verratonta matkustusmukavuutta kuinka pitkille matkoille tahansa. Sanomattakin on selvää, että Grand Cherokee -malliston moottorivalikoima on kattava.

JEEP GRAND CHEROKEE -MALLISTON HINNAT ALK. 71 297 €

Ota yhteyttä

Jeep Renegade

Jeep Renegade on ehkä kyvykkäin SUV ikinä. Vahvasti Jeep-traditiosta ammentava Renegade näyttää ja tuntuu aidolta Jeepiltä. Renegade Trailhawk -mallin maasto-ominaisuudet ovat sitä luokkaa, että tietä ei tarvita.

JEEP RENEGADE -MALLISTON HINNAT ALK. 25 846 €

Ota yhteyttä


Voit myös selata myymälässämme olevia autoja:
Etsi autoja myymälästämme

Pyydä tarjous

Henkilötiedot

Vaihtoauto

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Automyyjät