Isuzu

Isuzu Motors Limited on yksi maailman suurimmista hyötyajoneuvojen valmistajista ja se on Japanin vanhin ajoneuvovalmistaja, joka valmistaa yli 600 000 hyötyajoneuvoa vuosittain. Tervetuloa Kokkolan MB-Mobileen tutustumaan Isuzu-mallistoomme! Tule keskustelemaan toiveistasi, räätälöimme juuri sinulle sopivan auton. Meiltä myös Isuzu -merkkihuolto.

Viralliset sivut löydät osoitteesta: www.isuzu.fi

ISUZU D-MAX Space Cab

Space Cab -malliston autot ovat varustettu kätevillä kaappariovilla, jotka mahdollistavat etuistuimien takana olevan lämpimän ja lukitun tilan hyötykäytön. Enää ei tarvitse taittaa etuistuimia ja kurotella painavien tavaroiden kanssa.

Uudessa ISUZU D-MAXissa yhdistyvät moderni muotoilu ja Isuzun uudet tekniset innovaatiot. D-MAXin uusi erottuva ilme sisältää näyttävän etumaskin ja kevytmetallivanteet sekä urheilulliset ajovalot, joihin on integroitu kirkkaat LED-päiväajovalot. Uusi taloudellinen dieselmoottori ja entistä kattavampi vakiovarustelu saavat D-MAXin sopimaan moneen käyttöön. ISUZU D-MAX on aina suunniteltu kovaan käyttöön ja raskaan lastin kuljettamiseen.

Hinta alkaen
29 995 €

Automyyjät