Fiat

Italialainen Fiat on tehnyt vahvan paluun Suomen automarkkinoille Fiat 500 -retromallin johdolla. Nyt on saatavilla myös sähkökäyttöisellä kangaskatolla varustettu 500C sekä crossover 500X. Lisäksi valikoimassamme on tilaihme Fiat Panda ja sen crossoverversio Fiat Panda 4X4. Tervetuloa Kokkolan MB-Mobileen tutustumaan Fiat-mallistoomme! Meiltä myös Fiat -merkkihuolto.

Viralliset sivut löydät osoitteesta: www.fiat.fi

Fiat Tipo

Malli on ollut varsinainen myyntitykki lanseerauksen jälkeen Italiassa ja nyt auto on tilattavissa myös Suomessa.

FIAT TIPO -MALLISTON HINNAT ALK. 16 913 €

Lue lisää


Fiat 500

Kulttiauton maineen 60-70-luvuilla saavuttanut Fiat 500 kääntää päitä nyt modernina versiona. Esikuvaansa ilmeen perinyt auto on isompi ja tilavampi, mutta silti todella näppärän kompakti kaupunkiauto, jota voi kuvata yhdellä sanalla: hauska!

FIAT 500 -MALLISTON HINNAT ALK. 14 991 €

Ota yhteyttä

Fiat 500C

Fiat 500:n ”rättikattoversio” Fiat 500C on varustettu sähkötoimisella kangaskatolla, joka laskostuu avoimeksi napin painalluksella. Nauti kesästä katto auki!

FIAT 500C -MALLISTON HINNAT ALK. 16 990 €

Ota yhteyttä

Fiat 500X

Crossoverkin voi olla kaunis! Fiat 500X on persoonallinen crossover-versio Fiat 500:sta. Sen design, mukavuus ja varustelu tekevät siitä ainutlaatuisen kokonaisuuden.

FIAT 500X -MALLISTON HINNAT ALK. 20 592 €

Ota yhteyttä

Fiat Panda ja Panda 4X4

Fiat Panda on pieni ulkoa mutta suuri sisältä. Se tarjoaa mukavat tilat matkustajille, harkittuja yksityiskohtia ja uskomattoman paljon säilytystilaa. Suuri takaovi ja taittuvat takaistuimen selkänojat mahdollistavat suurempienkin kuormien kuljettamisen.

FIAT PANDA -MALLISTON HINNAT ALK. 13 995 €

Ota yhteyttä


Voit myös selata myymälässämme olevia autoja:
Etsi autoja myymälästämme

Pyydä tarjous

Henkilötiedot

Vaihtoauto

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Automyyjät