Fiat professional

Fiat Professional -mallistomme sisältää kaikenkokoisia-, pituisia- ja levyisiä pakettiautoja, jotka täyttävät kaikki kuljetustarpeesi. Tervetuloa Kokkolan MB-Mobileen tutustumaan Fiat Professional -mallistoomme! Tule keskustelemaan toiveistasi ja räätälöimään juuri sinulle sopiva pakettiauto. Meiltä myös Fiat Professional -merkkihuolto.

Viralliset sivut löydät osoitteesta: www.fiatprofessional.fi


Fiat Professional -pakettiautojen koot
Fiat Fiorino 2,5 m3
Fiat Doblo 3,4 – 4,2 m3
Fiat Talento 5,2 -8,6 m3
Fiat Ducato 8 – 17 m3

Voit myös selata myymälässämme olevia autoja:
Etsi autoja myymälästämme

Fiat Fullback

Pyydät paljon: saat kaiken… ja vielä enemmän. Fullback on uusi Fiat professional pick-up saatavana kahtena eri versiona: 2 ovisena extended tai 4 ovisena double cabina. Uusi Fullback on täydellinen auto sinulle ja yrityksesi tarpeisiin: Lavan pituus jopa 1.85 M: 3.1 tonnin vetomassa ja yli 1000 KG:N kantavuus. Uusi Fullback on tarjoavilla ominaisuuksilla ja varusteilla, kuten monipuolisella radion kesketusnäytöllä(halutessasi voit täydentää sitä navigaattorilla), Bluetooth® yhteydellä ja peruutuskameralla

Hinta alkaen
36 078 €

Fiat Ducato

Fiat Ducato on Fiatin pakettiautomalliston raskassarjalainen. Sen tavaratila on kuutiomainen ja tasainen, joten voit hyödyntää sen maksimaalisesti. Tarjolla on lukuisa määrä malleja ja kokoja kuljetustarpeitasi vastaamaan.

Hinta alkaen
27 508 €

Fiat Talento

Talento on Fiatin uusin tulokas. Pakettiauto ottaa Scudon paikan Doblòn ja Ducaton välissä.

Hinta alkaen
32 190 €

Fiat Doblò

Kun tarvitset luotettavaa ja ahkeraa työntekijää, käytettävissäsi on uusi Doblò cargo, joka tarjoaa työhösi parempaa tuottavuutta, parasta suorituskykyä ja erittäin hyvin toimivan työympäristön. Uusi Doblò parantaa työn tuottavuutta ja tekee ajamisesta miellyttävää.

Hinta alkaen
22 426 €

Fiat Fiorino

Uusi Fiorino on markkinoiden edullisin diesel-pakettiauto, joka soveltuu erinomaisesti pientavaran kuljettamiseen ja jakeluun. Fiat Fioniro on todellinen pieni voimanpesä. Pienikokoinen, ketterä ja pääsee kaikkialle. Tästä päivästä lähtien vielä erityisempi ja parempi edustaja loukalle, jonka ylpeä edelläkävijä se on ollut. Uudessa Fiorinossa yhdistyvät hyötyajoneuvon sielu ja auton ulkonäkö. Fiat Professional -valikoiman pienin on nyt itse asiassa entistäkin toiminnallisempi ja ympäristöystävällisempi.

Hinta alkaen
15 590 €

Automyyjät